Тернопільська бібліотека запрошує долучитися до благодійного челенджу

28.11.2021 19:23   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека запрошує долучитися до благодійного челенджу «Поспішаймо творити добро!». Його проводитимуть з 1 до 16 грудня 2021 року у відділі міського абонементу бібліотеки.

Читайте також

Бібліотеку-довгобуд передадуть у власність Тернопільській міській раді
У Тернопільському Центрі Коронації слова знову новий і креативний проєкт
Зорепад аудіоказок презентували у бібліотеці-музеї «Літературне Тернопілля»

«Просимо всіх, хто хоче зробити добрий вчинок, приносити до бібліотеки, у відділ міського абонементу, продукти харчування та предмети першої необхідності, а саме: консервацію, олію, макаронні вироби, чай, каву, цукор, запаковані солодощі та крупи, шкарпетки та рукавиці (нові). Усе це можна буде залишити у спеціальній корзині. Зібрані провізію й теплі речі 17 грудня бібліотекарі доставлять до Тернопільського благодійного фонду «Карітас», де їх роздадуть усім, хто цього потребує. Кожному учасникові челенджу бібліотекарі запропонують прочитати уривок із художніх книжок українських і зарубіжних авторів, видань з філософії, релігієзнавства про добрі вчинки та милосердя. У такий спосіб, через літературне слово, отримати поживу для душі. Прочитане зніматимуть на відео, яке можна буде переглянути на книжковій платформі «Прочитай. Книгозбірня» у соціальній мережі «Фейсбук» та ютуб-каналі Тернопільської ОУНБ», - розповідають бібліотекарі.

Цей челендж організовують для того, щоб допомогти нагодувати та зігріти людей похилого віку, безхатченків і тих, хто опинився в скрутному становищі. Його проводять до Дня святого Миколая та Дня благодійництва в Україні. Челендж є частиною благодійного проекту «Бібліотека — територія мудрості, добра і милосердя». У ньому можуть взяти участь користувачі бібліотеки та усі небайдужі тернополяни.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі