Плавець Михайло Романчук здобув для України четверту бронзу Олімпіади в Токіо

Опубліковано:
29 Липня, 2021

Сьогодні зранку на Олімпійських іграх відбувся фінал в плаванні на дистанції 800 метрів вільним стилем. Одним із фаворитів цього змагання був українець з Волині Михайло Романчук.

Треба відзначити, що суперники у фінальному запливі були дуже сильними. Зі старту цієї непростої дистанції італієць Палтріньєрі задав височезний темп, але ближче до фініша Романчук наздогнав суперника.

Читайте також

У Чорткові створюють 3D-моделі восьми пам’яток архітектури
Через коронавірус тернопільські спортсмени можуть залишитися без медалей
У Збаразькому замку презентують колекцію Михайла Тимошика (Відео)

Проте найкраще сили на дистанції розподілив американець Фінк, який весь час йшов на 5-6 позиціях, але на останній 50-метрівці виплив у лідери. Михайло програв йому 0,4 с, а Палтріньєрі, завдяки швидкому фінішу, вклинився між Фінком і Романчуком.

Таким чином, у Михайла — бронзова нагорода, яка стала вже четвертою для української збірної. Проте для нього Ігри ще не завершені — завтра на Олімпіаді розпочнуться кваліфікаційні запливи на коронній дистанції Романчука — 1500 м вільним стилем.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #медаль, #олімпіада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: