Через коронавірус тернопільські спортсмени можуть залишитися без медалей

03.03.2020 08:13   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Небезпечний вірус продовжує ширитися планетою, вражаючи не лише здоров’я людей. Від недуги страждають економіки країн, а також – спортивні змагання.

Йдеться про сьомий етап Кубка світу з біатлону, який повинен стартувати у чеському Нове Место-на-Мораві вже 5-го березня. Однак коронавірус вніс свої корективи у змагання.

Як повідомив міністр внутрішніх справ Чехії Ян Гамачек, наразі змагання можуть провести без вболівальників і то за детальної перевірки самих спортсменів, тренерського штабу й сервісменів.

– Це рішення ради безпеки держави, організатори змагань його приймуть, їм доведеться з цим змиритися. Враховуючи, скільки людей має бути присутніми на заході, на мою думку, іншої альтернативи не було, – повідомляється на сайті.

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак заявив, що через небезпеку ураження коронавірусом українська збірна, ймовірно, пропустить етап. До слова, країну представляють і троє тернополян – Настя Меркушина та капітани жіночої та чоловічої команд Олена Підгрушна, Дмитро Підручний.

Зауважу, 1 березня в Чехії були зафіксовані перші три випадки зараження коронавірусом.

Нагадаю, напередодні тернополянин розповів про те, як його перевіряли на кордоні на наявність коронавірусу. Водночас жителька Файного попросила не сіяти паніку серед населення через недугу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі