«Герой» переслідування на Тернопільщині переїхав ногу поліцейському

Опубліковано:
9 Квітня, 2018

Відео про те, як не поладнав із патрульною поліцією та як правоохоронці влаштували  за ним справжню голлівудську гонитву в Інтернет виклав  громадський активіст з Бучача. Своє відео він назвав «ПОГОНЯ НА ТЕРНОПІЛЬЩИНІ Що буде з тими, хто не дає поліції того, що вона хоче…»

За матеріалами відеосюжету з поліцейськими розміщеного у соцмережі призначено службову перевірку, інформують на сторінці  Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, – пише Реально.

Читайте також

На Київщині чоловік вбив власну дружину і намагався вкоротити собі віку
На Тернопільщині у Збручі втопився чоловік
Тернопільські патрульні знову попереджають про шархаїв

За попередньою інформацією, мешканець Бучацького району приїхав у райцентр Підгайці, де на одній з вулиць припаркувався з порушенням правил дорожнього руху. На нього поскаржилися місцеві мешканці. На їхні зауваження він не реагував і через конфлікт сам викликав поліцейських. На місце події виїхала група швидкого реагування.

Під час розмови з правоохоронцями чоловік поводився зухвало. Він відмовився надавати будь-які документи та проїхати у відділення поліції, натомість завів авто та, переїхавши ногу поліцейському, почав втікати.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження згідно статті 342 Кримінального кодексу України – опір працівникові правоохоронного органу.

 

Після матеріалів, оприлюднених в ЗМІ, керівництвом ГУНП в Тернопільській області призначено службове розслідування. Працівники відділу інспекції з особовому складу нададуть правову оцінку діям працівників поліції. Результати перевірки будуть висвітлені на сайті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #активіст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погоня, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: