Тернопільські патрульні знову попереджають про шархаїв

22.03.2018 18:13   Джерело: УПП в Тернопільській області
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Аферисти продовжують ошукувати тернополян, видаючи себе за банківських працівників. Не зважаючи на те, що ми неодноразово інформували про методи, які вони застосовують.

21 березня о 18:49 годині на гарячу лінію 102 звернувся 58-річний мешканець проспекту Злуки. Він повідомив, що годину тому до нього зателефонувала невідома особа і представилася працівником банку. Вона попередила, що банківська картка заявника заблокована і щоб кошти були доступні попросила назвати особисті дані.

Чоловік, нічого не підозрюючи, назвав дані картки. Після чого з його рахунку зникло 5258 гривень.

Вкотре нагадуємо: якщо вам телефонують «працівники фінансових установ» та пропонують змінити пароль, розблокувати картку, збільшити терміни її дії тощо і при цьому вимагають повідомити конфіденційну інформацію, у жодному разі не надавайте її. Коли існують певні сумніви, то особисто зверніться у найближче відділення свого банку


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: УПП в Тернопільській області  

Коментарі