На Київщині чоловік вбив власну дружину і намагався вкоротити собі віку

Опубліковано:
23 Березня, 2018

У Київській області чоловік вбив свою дружину ножем, а потім намагався покінчити життя самогубством, порізавши собі вени. Про це повідомила прес-служба ГУ НП в області.

“Трагедія сталася вчора у склі Мотовилівка Фастівського району. Після чергової сварки 44-річна жінка повідомила чоловіку про намір піти до іншого. Розлючений 46-річний глава сім’ї схопив кухонного ножа та завдав удар в область її грудної клітки. Від отриманого проникаючого колото-різаного поранення жінка одразу померла”, – проінформували в прес-службі.

Читайте також

У Тернополі намагались обікрасти нежилий будинок
В Підгайцях чоловік викрав авто, щоби доїхати до лікарні
Тернопільські патрульні знову попереджають про шархаїв

Зрозумівши, що накоїв, чоловік написав прощальну записку та вирішив вкоротити собі віку, порізавши вени. При цьому він викликав “швидку”, яка врятувала його від смерті.

Поліція затримала зловмисника.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 чт. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі. Тривають слідчі дії. Також вирішується питання щодо обрання зловмисникові запобіжного заходу.

Зазначено, що у подружжя залишився 16-річний син.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #кримінал, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: