Тернополянин Мирослав Корицький, який у 5-річному віці пішов до 1 класу – екстерном закінчив школу

Опубліковано:
12 Липня, 2017

Тернополянин Мирослав Корицький навчався у Тернопільській школі №24. До першого класу пішов у 5-річному віці. Протягом шкільних років здобув чимало нагород, перемагав у багатьох конкурсах та олімпіадах. А цього року він склав усі іспити на ЗНО – без допомоги репетиторів. Таким чином, поки однолітки щойно закінчили 9-ий клас – Мирослав уже закінчив школу.

«Через те, що я молодший – дискомфорту ніколи не відчував, хіба що у касах 7-8, коли хлопці швидше починають рости і мужніти. А так загалом завжди все було добре. Навчатися було не складно. З задоволенням брав участь у різних конкурсах і був впевнений у своїх силах попри те, що молодший від інших учасників конкурсів», – розповідає хлопець.

Читайте також

У Чорткові проводять командно-штабні навчання з територіальної оборони (Відео, Фото)
CITY LIFE MODELS – твої «ворота» в модельний бізнес (Фото, Відео)

Тепер Мирослав роздумує, яку ж професію йому обрати. Хлопець вдячний батькам, що на рік швидше віддали його до школи і задоволений, що зміг екстерном здати усі іспити. Зараз, за словами Мирослава, у нього є більше часу на здобуття вищої освіти, ймовірно навіть не одної, а кількох.

Мати Мирослава розповідає, що аби син чи дочка росли успішними – їм головне відчувати батьківську любов та підтримку і ні в якому разі неможна змушувати дитину займатися тим, чим вона не хоче.

«Ми дуже хотіли віддати Мирослава на танці та до музичної школи, щоб він навчався грати на якомусь музичному інструменті. Але син не захотів і ми його не змушували. Він сам обрав те, чого він бажав. Головне – розуміти свою дитину», – каже мати Мирослава – Віра Корицька.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: