CITY LIFE MODELS – твої «ворота» в модельний бізнес (Фото, Відео)

Опубліковано:
5 Липня, 2017

Півроку тому стартував проект – CITY LIFE MODELS, створений MEDIA GROUP CITY LIFE. Це у своєму роді нова та сучасна школа моделей, яка проводить набір серед дівчат та хлопців, віком від 4 до 25 років. Уже із перших занять, найкращі з учнів,  показують себе на зйомках рекламних роликів та фотосетів для журналу. Про це та інше в інтерв’ю з адміністратором модельної школи  Тетяною Шило.

Звідки виникла ідея створити модельну школу?

Це гарне доповнення до першого глянцевого журналу CITY LIFE в Тернополі. Адже, ми є організаторами світських заходів у місті. Протягом року ми організовуємо десяток різноманітних подій: шість презентацій журналу CITY LIFE на рік, «Віденський бал», Ferrizo вечір, CITY LIFЕ Fashion .

Спочатку ми співпрацювали з тернопільськими модельними агенствами, але у будь-якій роботі можуть виникнути непорозуміння, тому ми вирішили запустити свій власний проект, який вже от як пів року, навчає майбутніх моделей. Зараз наша школа налічує дві групи:

– CITY LIFE MODELS kids.

– CITY LIFE MODELS.

 Яких дисциплін навчають в CITY LIFE MODELS?

У ході навчання  майбутнім моделям  протягом трьох місяців вичитують такі предмети: курс  «Візаж та стиль», «Фотопозування», «Основи модельного бізнесу» , «Акторська майстерність та сценічна мова», «Естетика» та «Дефіле».

«Візаж та стиль», куратор Наталія Вітик – Клепцьо, візажист  салону краси Fashion. Саме вона  навчає моделей як правильно наводити марафет, оскільки ця процедура є невід’ємною у модельному бізнесі. Адже,  цінуються моделі, які окрім своєї професійності, володіють мистецтвом  візажу.

«Фотопозування» —  куратор Юрко Кушнір, відомий тернопільський фотограф, який співпрацює із нашим журналом від початку нашого заснування. Тут майбутніх моделей навчають «працювати із камерою» змінюватись з кожним «кліком» фотоапарату. Кращі фотографії будуть опубліковані в журналі  та на сайті citylife.net.ua.

«Дефіле» та «Основи модельного бізнесу».  Куратором цих дисциплін є   Маріанна Балабан – одна із співвласниць журналу СITY LIFE, модельної школи City Life models та модель в минулому.

Грація, впевненість, легкість, майстерність – це все є запорукою професійного дефіле! Незалежно від віку дітки вивчають складні і прості стилі дефіле, зупинки, повороти, стійки. Під час навчання дітки практикуються на заходах від журналу. Демонструють одяг, аксесуари.  Навіть найменшенькі починають після такої практики розуміти свою значимість на подіумі. І наскільки важливо вивчати  даний предмет, аби  на сцені все вдалося!

«Акторська майстерність та сценічна мова» на цьому курсі майбутніх моделей навчають бути зібраними і впевненими всупереч всіх обставин. Максим  Попович (актор, викладач) виховує в майбутніх моделях харизму та розкриває їх приховані таланти.

Чи є перспектива розвитку модельної кар’єри після закінчення школи?

Найкращі із наших моделей  беруть участь у всіх проектах CITY LIFE. Після закінчення школи, також, MEDIA GROUP CITY LIFE підписує із ними контракт про співпрацю на довготривалий період.

CITY LIFE – з нами завжди попереду!

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: