У Чорткові проводять командно-штабні навчання з територіальної оборони (Відео, Фото)

Опубліковано:
7 Липня, 2017

В Україні проводять командно-штабні навчання з територіальної оборони, участь у яких беруть кілька тисяч резервістів. На Тернопільщині ці навчання наразі тривають на Чортківському летовищі, до них долучилися  близько 300 осіб, серед яких і жінки. Також у територіальній обороні є представники багатьох громадських організацій, зокрема , спілки ветеранів Афганістану, українського козацтва та ін. Представники цих громадських організацій виконують роль інструкторів.  

Наскільки готові захищати Тернопільщину і, зокрема, Чортківський району жителі області – особисто перевірив Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України Сергій Попко.

«Ці командно-штабні навчання з територіальної оборони зараз проводять в Україні для того, щоб бути готовими до можливої атаки ворога. Знаємо, що Росія планує в кінці серпня-на початку вересня масштабні військові навчання на кордоні з Білорусією. Бачу, що в  Тернопільській області, зокрема, на Чортківщині, територіальна оборона працює злагоджено», – каже Сергій Попко.

Триватимуть навчання територіальної оборони на Чортківському летовищі до 8 липня.

null

Фото: Катерина Богуславська

 

null

Фото: Катерина Богуславська

 

null

Фото: Катерина Богуславська

 

null

Фото: Катерина Богуславська

Відео: Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: