Під ОДА пікетують працівники Яблунівського тубдиспансеру

Опубліковано:
4 Листопада, 2016

Працівники Яблунівського обласного комунального дитячого протитуберкульозного санаторію, який єдиний в області лікує від цієї недуги та видає атестати дітям, вийшли на пікет через чергове скорочення, яке означатиме закриття навчального закладу, – пише 20 хвилин.

Читайте також

Агрофірма, яку викрили у несплаті 3 млн грн податків, влаштувала замовний пікет під податковою
Мітинг під «білим домом»: учителі з Гусятинщини виступили проти директора своєї школи
У Тернополі провели мітинг-реквієм з нагоди річниці створення Західноукраїнської Народної Республіки

– Заклад скорочують з 80-ти до 50-ти ліжок, – каже медсестра Лілія Сидорук. – А школа з 50 дітей не може функціонувати, тому як навчальний заклад його скоро ліквідують. А яка мама захоче віддати дитину на лікування, якщо вона залишиться без середньої освіти. А лікування триває один місяць.

За словами працівників, в області зараз є близько 1100 дітей, які хворіють на туберкульоз. Це вже друге скорочення цього року – спочатку ліжок було 110. Зараз це єдиний заклад в області, який лікує дітей та видає атестати. Окрім цього, санаторій вже другий місяць працює без головного лікаря. Стільки ж часу працівникам не видають зарплати.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: