Мітинг під «білим домом»: учителі з Гусятинщини виступили проти директора своєї школи

Опубліковано:
3 Листопада, 2016

Сьогодні учителі з Гусятинщини влаштували мітинг під Тернопільською ОДА й вимагили усунути директора їхньої школи з посади, – пише НОВА Тернопільська газета.

Вранці трудовий колектив спеціалізованої школи І-ІІІ ст. села Васильківці Гусятинського району побував на особистому прийомі в голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни. Вчителі, які вже півроку намагаються розв’язати конфлікт, який склався із директором їхньої школи, прийшли шукати розуміння у вищого керівництва.

За словами учасників акції протесту, їхня основна мета – усунути директора Світлану Байталюк з посади, адже працювати в таких умовах, які вона для них створила, просто неможливо.

Читайте також

У тернопільській школі №3 щоп’ятниці спілкуються лише англійською
У Тернополі cтворять школу з водних видів спорту
Чи була вибухівка у школі?
Військові професії для мужніх людей: у ТЗОШ №4 декада національно-патріотичного виховання (Фото)

– Аби якось вирішити цей конфлікт, ми вже неодноразово зверталися до районного управління освіти, до фінансової служби, до поліції, однак результатів це не давало, – розповідає вчитель історії та правознавства Галина Зрайчук. – В усіх відповідях, які отримували, йшлося про те, що в нас створена об’єднана територіальна громада і ми самі повинні вирішувати свої проблеми. А ми вже втомилися від безкінечного некоректного поводження з боку нашого директора. Вона часто поводиться неприпустимо щодо норм професійної етики – ображає вчителів, техпрацівників, робить зауваження щодо зовнішнього вигляду, критикує, пише безкінечні скарги на нас до управління освіти, зриває навчальний процес…

Сьогодні вчителі васильківської школи розповіли про свої проблеми голові Тернопільської ОДА Степанові Барні. Він зателефонував до голови їхньої об’єднаної територіальної громади Андрія Гайдаша й останній пообіцяв, що в понеділок до кінця робочого дня директор буде звільнена з посади і конфлікт буде розв’язано.

– Ми йому повірили, – кажуть вчителі, – а як воно буде, – побачимо.

 img_20161103_112041   img_20161103_112132

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: