У Тернополі cтворять школу з водних видів спорту

Опубліковано:
24 Жовтня, 2016

Близько 219 тисяч гривень виділили в Тернополі з міського бюджету на утримання та відкриття першої міської школи з водних видів спорту.

Відкриють її на базі колишнього спортивного товариства “Буревісник”. 

Планується, що у закладі зможуть навчатись близько 130 дітей.

Як зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал, таким чином хочуть, щоб у місті продовжувався розвиток водних видів спорту.

— Прийнято рішення про створення школи з водних видів спорту. Раніше у місті такої школи не було. Вона буде відкрита на базі фізкультурного товариства “Буревісник”, яке раніше існувало у місті. В бюджеті закладено кошти на їх утримання. Ми розраховуємо, що більше 130 дітей зможуть займатись у цьому закладі. У нас є пріоритети, а саме це розвиток ставу, розвиток водо-моторних видів спорту і, нарешті, ми зможемо цей проект почати реалізовувати, – розповів міський голова Сергій Надал.

Зазначимо, що тернопільські віндсерфінгісти є одними з кращих в України. Зокрема, тернополянин Олександр Тугарєв брав участь у Олімпіаді в Ріо, де посів 23 місце.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: