«Контінентал» провів масштабний День поля

Опубліковано:
12 Жовтня, 2021

«Контінентал Фармерз Груп» провела День поля «Як заробити додаткові $100 з гектара: час рахувати». Захід організували спільно з Львівським національним аграрним університетом. Він об’єднав партнерів Компанії, сільськогосподарських виробників, фермерів, представників влади, а також молодь, яка має намір працювати в аграрній сфері. День поля в такому форматі Компанія проводить уже втретє. Для «Контінентал» ця подія – передусім платформа для спілкування та обміну досвідом, а також чудова нагода зміцнити партнерські відносини.

Читайте також

Віталій Ставнічук – найкращий операційний директор за результатами премії «Агро Champions 2021»
«Наша єдина мета – працювати на землі, вирощуючи гідні врожаї»
«Контінентал Фармерз Груп» завершила весняну посівну

Генеральний директор «Контінентал» Георг фон Нолкен підкреслив, що проведення таких днів поля сприяє не тільки підвищенню професійного рівня фахівців Компанії, але й розвитку сільського господарства в Україні загалом.

«Сьогоднішній День поля – це спеціалізований майданчик, де агровиробники можуть спілкуватися й обмінюватися досвідом, розширити свої знання у виробничих питаннях, спільно шукати нестандартні рішення і нові підходи. Наших колег у сільському господарстві ми вважаємо партнерами, і сьогодні ми презентували проект “Континент інновацій”, через який маємо намір реалізовувати нашу філософію відкритого партнерства. “Контінентал” готовий ділитися своїми виробничими технологіями і напрацюваннями, проводити спільні дослідження і досліди», – прокоментував Георг фон Нолкен.

З презентаціями та доповідями на Дні поля виступили запрошені експерти: доктор сільськогосподарських наук, професор, експерт з рослинництва Володимир Лихочвор, доктор фізико-математичних наук, професор, експерт з метеорології Вазіра Мартазінова, а також спеціальний гість заходу Міхаель Хорш. Відеозаписи виступів найближчим часом буде опубліковано на Facebook-сторінці «Контінентал».

 

Відкриття дня поля.

Виставка картоплі.

 

Змагання дронів.

]

Міхаель Хорш.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Контінентал Фармерз Груп, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: