Корпорація «Опілля» підтримує футболістів-захисників із Тернопільщини у боротьбі за абсолютне чемпіонство в Лізі учасників АТО

Опубліковано:
5 Жовтня, 2021

Понад два роки пивоварня «Опілля» є генеральним спонсором футбольної команди «Тернопіль-АТО», яка об’єднує діючих військовослужбовців, захисників, які  свого часу були мобілізовані до війська та добровольців.

Цієї осені підтримка корпорації «Опілля» для гравців-патріотів особливо цінна — футболісти мають намір стати чемпіонами України в Лізі учасників АТО і вже вирушили боротися за Кубок захисників України-2021 до столиці.

Читайте також

«Опілля» — офіційний спонсор Суперкубка України з футболу-2021
«Опілля» здобуло 6 золотих, 1 срібну медалі та нагороду «Бурштинова зірка»!
«Опілля» забезпечило продукцією учасників екстремальних змагань Track Incognita

За словами голови ГО «ФК «Тернопіль-АТО», президента футбольного клубу Миколи Дерецького,  команда вже третій рік поспіль приймає участь в чемпіонаті України з футболу в Лізі учасників АТО. Специфіка цих змагань в тому, що всі спортсмени — учасники бойових дій, кожний з яких був або дотепер є учасником російсько-української війни. Між собою в Лізі змагаються 98 команд по всій Україні, це майже 3 тисячі справжніх патріотів.

У цьому сезоні колектив гравців Тернопільщини демонструє прекрасний результат — команда «Тернопіль-АТО» достроково стала чемпіоном Західної  України. Саме тому футболісти Тернопільщини вирушили до Києва. У столиці з понеділка, 4 жовтня, 24 кращі клуби зі всіх регіонів нашої держави будуть виборювати звання абсолютного чемпіона України в Лізі учасників АТО.

У затятій боротьбі футболістів «Тернопіль-АТО» незмінно підтримує пивоварня «Опілля». Микола Дерецький зауважив, що таке сприяння допомагає розв’язати матеріальні проблеми команди, додає гравцям наснаги у футбольних поєдинках.

«На жаль, державної підтримки ми не відчуваємо, тому участь в таких змаганнях була б неможливою, якби не допомога благодійників. Серед основних наших доброчинців — керівник ПрАТ «Пивоварня Опілля» Ярослав Іванович Джоджик. Ще 2019 року, як тільки-но була створена команда, він придбав для нас два комплекти парадно-вихідної форми, — відзначив Микола Дерецький. — Із того часу постійно пивоварня «Опілля» допомагає «Тернопіль-АТО» як фінансово, так і високоякісною продукцією підприємства, що дає нам можливість навіть пригощати наших побратимів-суперників. Ми щиро вдячні Ярославу Івановичу за його щире серце, патріотизм, увагу і повагу до захисників Вітчизни.

Відзначимо, що фінальна частина змагань за Кубок Героїв АТО завершиться 14 жовтня, у День захисників і захисниць України.

null

 

 

null

 

 

null

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: