«Опілля» здобуло 6 золотих, 1 срібну медалі та нагороду «Бурштинова зірка»!

10.09.2021 20:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

ТОВ «Пивоварня «Опілля» вкотре взяло участь у XХІV Міжнародному конкурсі пива, безалкогольних, слабоалкогольних і зброджених напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного. Конкурс відбувався 5—6 серпня 2021 року в рамках Всеукраїнської акції «Свято пива—2021». У ньому взяли участь 32 виробники і представили 129 зразків продукції.

«Золото» на конкурсі вже п’ятий рік поспіль виборов світлий лагер «Опілля Фірмове» — пиво, що має особливу густину, солодкуватість і вишуканий винний присмак. Також золотої медалі удостоєна якість пива експортної лінійки «Opillia Export 1851» — напою, що з першого ковтка заворожує м’яким смаком, у якому не домінують ні солодкуватість, ні хмелева гіркота, ні спирт. Іще одне «золото» приніс пивоварні темний лагер «Опілля Княже» — класичний хмільний напій королів із вишуканим карамельним смаком, насиченим кольором і оксамитовим шляхетним посмаком.

Якістю на вагу золота вирізняються й інші напої від «Опілля». Золоту медаль конкурсу отримали і сильногазована «Опілля Вода», і квас «живого» бродіння «Опілля Домашній Живий». Цьогоріч «Опілля» подало на конкурс новинку сезону — шипучий напівсолодкий сидр «The Summer Cider» — і він одразу здобув «золото».

Срібною медаллю конкурсу експерти відзначили і безалкогольне «Opillia Export ZERO» — родзинку експортної лінійки тернопільських пивоварів. Це чудова альтернатива класичному хмільному напою, оскільки має традиційний пивний аромат і смак, проте не містить алкоголю.

Щороку в конкурсі лише одна пивоварня отримує відзнаку «Бурштинова зірка» в номінації за найвище використання виробничих потужностей при виробництві пива. І втретє її заслужило «Опілля» — підприємство, що найефективніше в Україні нарощує потужності.

Усі вищеперелічені медалі — це передусім визнання професіоналізму фахівців «Опілля», майстерності, що базується на класичних технологіях виготовлення напоїв, вдалому поєднанні давніх традицій і новітніх європейських норм, на високих стандартах і глибокій повазі до споживача.

Свого часу «Опілля» свідомо обрало класичні технології виготовлення пива. Реконструювало виробництво, налагодило процес роздільного бродіння, доброджування та дозрівання пива в окремих ємностях під землею. Це потребує більше часу, значних матеріальних затрат і неухильного дотримання технологічної дисципліни, що забезпечує натуральність смаку хмільного напою.

Кожна медаль — це ще й стимул надалі втримувати високу марку найдавнішої пивоварні Тернополя, радувати українських споживачів і підкорювати світ смаком і ароматом справжнього пива — саме з цією метою «Опілля» запустило експортну лінійку.

Кожна медаль — це не тільки нагорода пивоварам за їхню майстерність, а й споживачам, котрі цінують справжнє.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі