Різані рани і забій голови: тяжкі наслідки сьогоднішнього ДТП під Тернополем

08.09.2021 20:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у вівторок, 7 вересня, на дорозі поблизу приміського села Біла Тернопільського району.

Там зіткнулися автомобілі «Шкода» та «Нісан Х-ТРЕЙЛ». Про це сьогодні, 8 вересня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Читайте також

Попереду ще дві операції: у збитого п’яним водієм Юрчика з Тернопільщини переломи ніг і тазу
На Тернопільщині п'яний водій збив восьмирічного хлопчика: дитина в реанімації
На Тернопільщині не розминулася іномарка та молоковоз: водія госпіталізували

За попередніми даними, водій чеської іномарки не впорався з керуванням та, виїхавши на зустрічну смугу, зіткнувся з іншим транспортним засобом. У результаті ДТП постраждали винуватець аварії та водійка «Нісану». У чоловіка 1975 року народження медики діагностували різані рани та забій голови, а у іншої постраждалої кермувальниці 1999 року народження – струс головного мозку та численні забої.

В обох учасників ДТП взято забори крові на вміст алкоголю.

Відомості про подію внесли до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно частини1 статті 286 ККУ. Поліцейські встановлюють детальні обставини автопригод.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі