Попереду ще дві операції: у збитого п’яним водієм Юрчика з Тернопільщини переломи ніг і тазу

Опубліковано:
10 Липня, 2020

На Тернопільщині оголосили збір коштів для 8-річного жителя краю. Юрчика Чорного 8 липня у селі Прошова збив п’яний водій. Зараз хлопчик перебуває у дитячому реанімаційному відділенні. Стан дитини важкий – черепно-мозкова травма, переломи ніг та кісток тазу. Юрчик вже переніс одну операцію, попереду його чекає ще дві та тривала реабілітація.

Родина вже витратила всі заощадження, а для подальшого лікування Юрчика потрібні чималі кошти. Тому мама звернулася до небайдужих з проханням допомогти врятувати дитину. Хлопчик є наймолодшим, шостим в багатодітній родині.

“Зараз дитина знаходиться у дитячому реанімаційному відділенні, стан важкий – черепно-мозкова травма, переломи ніг та кісток тазу. Хлопчик вже переніс одну операцію, попереду його чекає ще дві операції та тривала реабілітація. За два дні перебування Юри у лікарні його родина витратила всі заощадження і мама звернулася з проханням допомогти врятувати її дитину. Юрчик є наймолодшим, шостим в багатодітній родині. Він, як і всі його однолітки, любить проводити літо на вулиці з друзями. Але тепер він змушений буде ще надовго залишитися в лікарняних стінах”, – повідомляє Міжнародний благодійний фонд “Живи”.

Якщо ви маєте можливість допомогти дитині – зробіть це. Важлива кожна гривня.

Пумбанк

4314 1400 0125 2607 – Наталія Чорна (мама)

Телефон: 099 252 20 41

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася 8 липня близько 18:50 години вечора. Потерпілий стояв на узбіччі з велосипедом, коли його збив водій автомобіля Volkswagen. За попередніми даними, на момент автопригоди водій перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Алкотестер “Драгер” показав 2,26 проміле алкоголю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: