Смачна курка з грибами під картопляною шубкою
- Опубліковано: Новини Тернопільщини
- —
- 23 Червня, 2020 о 23:41
Поєднання курки, грибів і картоплі завжди вдале. А якщо все це запекти, та ще й під сирною скоринкою – це просто нереально апетитно. Просто, швидко і мега смачно. Для розбавлення сімейного повсякденного меню цz страва саме те, що треба. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Необхідні інгредієнти
В першу чергу вимиваємо добре Картоплю і поміщаємо в каструлю. Вливаємо воду і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння і продовжуємо процес варіння ще 6 хвилин. Після закінчення потрібного часу залишаємо остигати. Потім очищаємо картоплю.
Читайте також
Після чого вимиваємо і обсушуємо курячі грудки. Ріжемо їх невеликими шматочками і відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю масла обжарюватися до рум’яного кольору. Потім перекладаємо на тарілку.
Очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її. Перекладаємо в ту ж сковороду обжарюватися в тій ж олії.
Після закінчення потрібного часу всипаємо борошно і добре перемішуємо.
Тепер вливаємо молоко і вершки, постійно помішуючи. Також відправляємо сюди підготовлену курку. Солимо і перчимо до смаку.
Після чого перекладаємо все в форму для запікання. Потім, використовуючи терку, натираємо на грубій фракції картоплю. Солимо трохи і покриваємо рівномірно тертим сиром.
Ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на півгодини.
Після закінчення потрібного часу страва готова і її гарячою можна подавати до столу.
23:46, 21 Листопада, 2025
21:39, 16 Листопада, 2025