В магазинах Тернополя вже можна придбати м’ясні новинки

23.05.2020 12:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернополяни можуть скуштувати популярні на сьогодні різновиди каш із м’ясним розмаїттям. Також для любителів гуляшу, польських флячок та фрикадельок запропоновано нові види цієї продукції. Це все – бренд від торгової марки «бабусі Марусі» Тернопільського м’ясокомбінату. Окремо презентують делікатесне м’ясо кролика.

Такі новинки вже можна придбати у магазинах фірмової торгівлі «Студія м’яса». Цю продукцію також експортують в Польщу та Туреччину.

Серед каш з м’ясом можна обрати на власний смак кашу з нуту з трьома видами м’яса – птиця, індичатина, яловичина. З такими ж інгредієнтами – рисову кашу і плов (додатково – з м’ясом свинини).

А на новий  поки що нетиповий для Тернопільщини ринок збуту «Тернопільський м’ясокомбінат» виходить з партією м’ясних консервів. Йдеться про республіку Конго, куди свинина тушкована під назвою «Смачного – «Bon appetite» відправлена 22 травня.

Секрет успіху виробника доволі простий – це використання лише якісної та безпечної для вживання сировини у поєднанні з вдалим рецептом консервування. Саме це дозволяє зберегти всі корисні властивості м’яса.   

null

За матеріалами фейсбук-сторінки Тернопільського м’ясокомбінату.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі