«За Порошенка!»: на Тернопільщині об’єднуються прихильники Президента

25.02.2019 08:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

На «Форумі Єдності» лідери громадської думки області висловили свою позицію щодо майбутніх президентських виборів. Серед учасників заходу був і голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, який виступив на підтримку Петра Порошенка у президентських виборах.

Читайте також

«Форум Єдності» на підтримку Петра Порошенка розпочався у Тернополі
Президент, який не побоявся назвати Путіна вбивцею
Микола Лазарович: Президент визначив два основних ворога України - Росія і бідність

«Ми зібралися тут, аби показати, що коли потрібно обє'днатися – українці стають разом і висловлюють свої позиції. Ми хочемо показати, що ми обє’днаємося для того, щоб Україна перемогла. Об’днаємося для того, щоб мир повернувся на нашу землю. Сьогодні тільки Президент України Петро Порошенко не обіцянками, а конкретними справами довів, що ми можемо багато. Зараз має місце євроасоціація. Те, до чого прагнули століттями українці звершилося – у нас є  Українська Помісна церква», - резюмував Степан Барна. За його словами, плани Президента на майбутнє мають дві важливі складові. Зокрема, це євроатлантична інтеграція, вступ у Європейський Союз та боротьба з бідністю і соціальний захист людей.

null

«Потрібно робити все, щоб дати людям можливості реалізовуватися тут, на рідній землі. Саме тому, у березні ми повинні обрати лідера нації, який поведе нас до спільної перемоги. Хотілося б, підтримуючи сьогодні Президента України, щоби ми разом визначили курс спільного розвитку нашої області і нашої України. Впевнений, що перемога буде за Україною», - наголосив очільник Тернопільщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі