Президент, який не побоявся назвати Путіна вбивцею

Опубліковано:
24 Лютого, 2019

Сьогодні, 24 лютого у Тернополі відбувся “Форум Єдності” на підтримку Петра Порошенка. Під час заходу свою думку висловили громадяни, які підтримують саме цього кандидата на майбутніх виборах. Серед них – військовослужбовець Сергій Лучкін, позивний “Сокіл”.

Читайте також

«Форум Єдності» на підтримку Петра Порошенка розпочався у Тернополі

“За останній час зросла зарплата, підвищуються пенсії для військовослужбовців. Нарешті бути військовим в Україні стає престижно. Не менш важливим є створення української помісної церкви, збільшення кількості української мови на радіо та телебаченні. Історичним кроком до Європи стало введення безвізового режиму, в який багато хто не вірив. Для мене і для багатьох друзів-побратимів, Росія – це ворог, якому не можна пробачати знищення нашої батьківщини і ні в якому разі не ставати перед ним на колінах. Петро Порошенко – президент, який не побоявся назвати Путіна вбивцею і робить це постійно. Спільно з цією людиною ми маємо шанс на перемогу!, – зазначив військовий.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лучкін, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #порошенко, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум єдності
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: