Рідні чоловіка, якого вдарив кінь, кажуть, що він помер через лікарів

Опубліковано:
17 Серпня, 2018

 

Раніше ми повідомляли про те, як у Бучацькому районі кінь затоптав свого господаря, жителя села Бариш.

Того дня господар повів тварину на водопій до річки. Там випасався інший кінь. Тварини почали брикатися. Чоловік, відтягуючи свого коня, впав, а той кілька разів вдарив господаря копитами. Із численними травмами  та переломом ребер потерпілого до лікарні забрала швидка, та врятувати його життя лікарі не змогли. Через розрив селезінки та внутрішні кровотечі він помер в реанімаційному відділені.

Журналісти сайту 20 хвилин більш детальніше розібралися в цій історії.

Помер не через коня

Через кілька днів в редакцію “20 хвилин” звернулась невістка померлого чоловіка. Наталія Гриньків стверджує, що чоловіка і справді вдарив кінь, але численних переломів не було. Жінка каже, що, на її думку, лікарі просто хочуть показати свою непричетність. Бо, коли людина потрапляє під копита тварини, яка брикається – це закінчується фатально на місці. Насправді, за словами пані Наталії, потерпілий самостійно прийшов додому, у “швидкій” та лікарні на огляді був при свідомості. А після огляду його забрали в операційну.

Читайте також

В Тернополі патрульні затримали чоловіка, який побив колишню дружину і забрав в неї телефон
Зустрічі з батьком після того, як він відійшов за Межу
Житель Тернопільщини виїхав з Луцька рейсовим автобусом і пропав

– Чоловік разом з дружиною пішли по коня на пасовище, – розповідає жінка. – Так, там був ще один кінь і той відштовхнув свого господаря тілом. Чоловік впав і кінь перескочив через свого господаря. Так, завдав травму – зламав одне ребро. Чисельних переломів і гематом не було. Чоловік пішов додому, а дружина привела коня і прийшла сама.

Побачивши, що чоловік себе погано почуває, перелякалася і викликала “швидку”, продовжує пані Наталія. Його завезли в Бучацьку району лікарню, оглянули, зробили аналізи і виявили внутрішню ковотечу. В нього було зламане ребро, яке пробило селезінку. 

– Дружину відправили до аптеки, а самі почали оперувати, – каже пані Наталія. – Чоловік помер на операційному столі від втрати крові через 15 хвилин від початку операції. Переливання крові йому не зробили. Але там лікарі повідомили поліцію, що чоловік помер в реанімації. А як дружина доведе, що це сталося в операційній?

Звернень в поліцію не було

В ГУ Нацполіції в Тернопільській області повідомили, що звернень від рідних з приводу халатності лікарів чи неправильного лікування у поліцію не було. 

 – Слідчі кажуть, що був очевидець – сусідка по селу, яка бачила, як той чоловік пішов випасати того коня, – кажуть в поліції. – Тварина побачила іншого коня, скочила і потягнула за собою чоловіка. Вдарив його. Якщо потрібно, ту жінку можуть ще раз опитати. 

В управлінні кажуть, якщо рідні переконані, що лікарі допустили помилку, то можуть звернутися у поліцію, правоохоронці розслідують справу.

Додзвонитись в Бучацьку районну лікарню журналістці “20 хвилин” так і не вдалось. Ми готові вислухати та опублікувати позицію медиків.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #господар, #детальніша історія, #затоптав, #кінь, #лікарі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: