Житель Тернопільщини виїхав з Луцька рейсовим автобусом і пропав

Опубліковано:
15 Квітня, 2018

Про зникнення жителя села Сновидів Бучацького району Гусака Павла Павловича, 1984 року народження, поліцейським 12 квітня повідомила матір чоловіка.

За її словами, 3 квітня близько 10:50 години її син виїхав з Луцька рейсовим автобусом, сполученням «Луцьк–Івано-Франківськ». Проте до місця свого проживання так і не прибув. Зараз його місце знаходження невідоме.

Прикмети зниклого: ріст 167-170 сантиметрів, худорлявої статури, волосся чорне, коротке. Був одягнений в темні штани, куртку синього кольору.

Усіх, хто бачив зниклого або володіє інформацією про його можливе місце перебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Бучачі (03544) 2-12-45 або на лінію «102».

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #луцьк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пропав, #розшук, #сновидів, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: