У Тернополі заборонили виступи пересувних цирків із тваринами

Опубліковано:
8 Серпня, 2018

Депутати Тернопільської міської ради підтримали проект рішення про заборону в обласному центрі гастролей пересувних цирків, які використовують у своїх номерах тварин, повідомляє сайт zik.

Рішення ухвалили на сесії сьогодні, 8 серпня. Заборона спрямована на протидію жорстокій експлуатації тварин, яких утримують в цирках заради розваг.

Читайте також

В Україні вирішили заборонити домашнє м’ясо

З такою ініціативою виступив депутат міської ради Ігор Костюк.

Раніше тернополяни зареєстрували електронну петицію про заборону в місті пересувних цирків із тваринами. Вона набрала понад 300 необхідних голосів менш, аніж за тиждень.

Ініціативу на сесії підтримали 35 депутатів.

У проекті, зокрема, йдеться про заборону на території Тернополя пересувних цирків, інших мобільних розваг з використанням диких та екзотичних тварин.

«Виключенням можуть бути циркові вистави, затверджені Міністерством культури України, та ті, які мають підтвердження гастрольних графіків», – зазначають ініціатори проекту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заборона, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пересувні цирки, #тварини, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: