На Тернопільщині агресивний молодик знущається над матір'ю, бабусею та сестрою

19.02.2018 23:43   Джерело: Тернопільська Липа
Опубліковано : Новини Тернопілля

Кримінальне провадження одразу за трьома статтями Кримінального кодексу слідчі Шумського відділення поліції розпочали щодо 23-річного жителя села Бірки. Молодик нестиме відповідальність за знущання над рідними, завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та неправдиве показання, - пише Тернопільська Липа.

Читайте також

Четверо осіб отримали травми внаслідок сутички в Підгайцях
Житель Березовиці так сильно побив товариша по чарці, що той помер у лікарні
На Тернопільщині молодик пограбував та побив рідну матір: жінка у відчаї звернулася по допомогу

Для рідних жити під одним дахом з 23-річним родичем – справжнє випробовування. Молодик надто агресивний і всю свою лють виливає на матері, бабусі, сестрі. Остання не витримала знущань брата і заявила про це в поліцію. Тоді слідчі внесли повідомлення про злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікували протиправні дії підозрюваного статтею 126 ККУ – побої і мордування.

Та зловмисник вирішив й сам побути в ролі жертви, але лише на словах: звернувся в поліцію із заявою, що його побив двоюрідний брат. Під час дачі свідчень зловмисник наполягав, що став жертвою побоїв, однак ні поверхневий огляд, ні судово-медична експертиза не підтвердили слів заявника. Рідні теж заперечили факт побиття. Словом, до  кримінального «багажу» додалося ще дві статті Кримінального кодексу: 383-я – завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та 384-а – завідомо  неправдиве показання.

Триває досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська Липа  

Коментарі