Житель Березовиці так сильно побив товариша по чарці, що той помер у лікарні

Опубліковано:
6 Лютого, 2018

Житель Березовиці відповідатиме перед законом за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, – пише Голос.

У Головному управлінні національної поліції в області нагадали, нещастя трапилося 30 січня. На лінію 102 надійшло повідомлення від лікаря травмпункту про те, що до них з тілесними ушкодженнями госпіталізувала 45-річного чоловіка.

У потерпілого констатували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні переломи кісток лицевого черепа, забої обличчя і нижніх кінцівок. Окрім того, чоловік перебував напідпитку.

Читайте також

На Теребовлянщині дівчина загинула, катаючись на санках
Стали відомі подробиці трагічної смерті тернопільської студентки перед Різдвом
Деталі загадкової смерті вагітної жінки на Тернопільщині

За попередньою інформацією, травми чоловік отримав після суперечки з 31-річним товаришем. Обоє розпивали спиртні напої і у якийсь момент розпочалася суперечка. Односельчанин схопив пляшку і вдарив знайомого в обличчя, а після того ще кілька разів наніс удари в область голови. Побачивши, що знайомий стікає кров’ю, він викликав швидку.

Медики добу намагалися врятувати чоловіка, але їм це не вдалося, оскільки через удари утворилися крововиливи.

Спочатку правоохоронці даний злочин кваліфікували відповідно до ч. 1 ст. 122 ККУ. Проте після смерті потерпілого кваліфікацію змінили відповідно до ч. 2  ст. 121 ККУ, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років.

Вирішується питання про  оголошення підозри та про обрання міри запобіжного заходу ― це або підписка про невиїзд, або тримання під вартою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: