Адвокату, що спільно з 2 особами займався вимаганням грошей у підприємця, повідомлено про підозру

Прокурор області В’ячеслав Перч повідомив адвокату-колишньому правоохоронцю про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.189 КК України (вимагання із погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, пошкодження чи знищення майна потерпілого, або майна, що перебуває у його віданні чи під охороною, вчиненому за попередньою змовою групою осіб).

Читайте також

Після затримання тернопільських активістів на вимаганні хабара, на них «полились» заяви

Розслідуванням  встановлено, що адвокат Тернопільської обласної колегії адвокатів, переслідуючи корисливий мотив, діючи умисно та за попередньою змовою із 2 громадськими активістами,   вимагав від підприємця кошти, погрожуючи йому знищенням майна.  31 січня 2018 року підозрюваний отримав від потерпілого 71 000 гривень за можливість безперешкодного будівництва кіоску у м. Тернополі. Того ж дня його  разом із спільниками  затримали правоохоронці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області  

Коментарі