У Тернополі перевірять, як місцеві ОСББ та обслуговуючі підприємства прибирають місто від снігу

Опубліковано:
25 Січня, 2018
За неякісне прибирання прибудинкових територій від снігу у Тернополі несуть відповідальність обслуговуючі підприємства та ОСББ. Саме вони займаються прибиранням прибудинкових територій та міжбудинкових проїздів у місті.

Читайте також

Тернопільські патрульні оштрафували чоловіка, який лежав на сходах магазину
Патрульні оштрафували 67 перевізників
 
Як нагадують у міській раді, тротуари, дворові території і проїзди повинні бути очищені від снігу і ожеледі до асфальту. При виникненні ожеледі балансоутримуючі організації зобов’язані здійснити обробку території піском або піщано-солевою сумішшю.

– З метою контролю за належним прибиранням прибудинкових територій підприємствами, які обслуговують житловий фонд міста, міський голова Сергій Надал підписав розпорядження про створення робочої групи, яка здійснюватиме обстеження прибудинкових територій протягом зимового періоду 2018 року з оформленнях відповідних актів. При виявленні факту ненадання балансоутримувачем (так званим ЖЕКом) належних послуг з утримання прибудинкової території, мешканці будуть звільнені від сплати за ненадані послуги у розмір 100% за той місяць, коли був складений акт, – повідомили у міській раді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: