У рамках відпрацювання комплексу цільових заходів «Перевізник-зима», що триває з 17 листопада до 17 грудня, патрульні поліцейські продовжують приділяти особливу увагу транспортним засобам, які здійснюють перевезення пасажирів.

Впродовж проведення профілактичних заходів патрульні перевірили 441 автобусів. За вчинення адміністративних правопорушень до відповідальності вже притягнули 67 водіїв. 12 з них керували автобусами, які не пройшли обов’язковий технічний контроль, 37 – відхилися від маршруту, 9 – порушили вимоги дорожніх знаків і розмітки, 1– порушив правила зупинки під час здійснення посадки (висадки) пасажирів і стоянки в місцях масових відправлень пасажирів, 1 – керував автобусом без необхідних документів, 7 – здійснювали перевезення пасажирів понад встановлену кількість.

Патрульні і надалі перевірятимуть маршрутні засоби та проводитимуть інструктажі з перевізниками та водіями щодо неухильного дотримання вимог ПДР та Правил перевезення пасажирів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перевізник, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: