«Криміналіст неправильно поступив при огляді місця події», – Олександр Богомол про вбиство випускниці з Тернопільщини

Опубліковано:
24 Січня, 2018

Кримінальне провадження щодо вбивства випускниці у Вишнівці, у травні минулого року, наприкінці 2017-го передали на розгляд до суду. Розглядає його Тернопільський міськрайонний суд. І в грудні вже були судові слухання щодо цього. Та у соцмережах не стихають дискусії щодо вбивства. Зокрема, наголошується на тому, що ніж, який був біля жертви, підкинули. Також зазначається, що телефон дівчини вмикали вже після її загибелі в іншому місці. Ці моменти прокоментував начальник Головного управління Нацполіції у Тернопільській області Олександр Богомол під час прес-конференції 23 січня, – пише Реально.

Читайте також

Василь Гнатюк, підозрюваний у вбивстві випускниці з Тернопільщини, погрожував слідчому розправою? (Відео)
Трагедія у Вишнівці: Василь Гнатюк у суді назвав прізвище вбивці Ірини Мукоїди (Відео)
Нові шокуючі подробиці у справі про вбивство випускниці з Тернопільщини
«Коли проводився огляд місця події, то один криміналіст оглядав предмети, а інший – знімав відео, – розповів Олександр Богомол. – Один криміналіст вже взяв у руки ніж, який описував слідчий, а другий криміналіст повів камерою, а ножа на землі вже не було і каже: «Навіщо ти підняв? Я ще не встиг зафіксувати на відео». Це був технічний момент, якого не мало б бути. Люди неправильно поступили при огляді місця події. Це не впливає на ситуацію тому, що і ніж, і телефон біля жертви бачили десятки людей, які на той момент стояли і спостерігали за подією, є фотографії з ножем. Тим більше експертиза підтверджує, що саме цим ножем було нанесено жертві смертельне ушкодження, і на ньому були виявлені ДНК, як жертви, так і підозрюваного. Також ми отримали всю інформацію від операторів мобільного зв’язку по всіх телефонах з прив’язкою до всіх базових станцій. Цю оперативну інформацію ми отримали законним шляхом на початку розслідування, а потім офіційно в електронному вигляді від операторів мобільного зв’язку. Таку саму інформацію отримали і захисники. У слідства і обвинувачення немає сумнівів щодо місця знаходження телефону жертви.».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гнатюк, #мукоїда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: