Трагедія у Вишнівці: Василь Гнатюк у суді назвав прізвище вбивці Ірини Мукоїди (Відео)

Опубліковано:
30 Листопада, 2017

Що далі заходить розслідування вбивства 17-річної випускниці на Тернопільщині, яке сталося ще наприкінці червня у селищі Вишнівець, то з’являється більше доказів невинуватості підозрюваного. У сюжеті програми «Надзвичайні новини» адвокати Василя Гнатюка, якого підозрюють у скоєнні цього злочину, вказують на сфальсифіковані факти слідства. Мовляв, і оперативне відео штучно змонтоване, і слова свідків мають розбіжності, і факти не співпадають.

«У суді над Василем Гнатюком представлені остаточні факти його невинності та фальсифікації досудового розслідування. І напевно, просто за інерцією цієї страшної машини він досі за ґратами. Та можна розуміти, що сяде таки справжній вбивця Іринки. І ще б хотілось, щоб фальсифікатори сіли теж!», – написав у Facebook активіст Ігор Краснопера.

Чоловік, який бачив, як тіло вбитої Іринки Мукоїди того трагічного ранку викинули на узбіччя дороги, чотири місяці провів у психлікарні. Проте від своїх свідчень не відмовляється, – пише ПРЕС-ЦЕНТР.

Читайте також

Засудили теребовлянського вбивцю власної доньки і рідної сестри
Нові шокуючі подробиці у справі про вбивство випускниці з Тернопільщини

А Василь Гнатюк, якому нещодавно обирали чергову міру запобіжного заходу (арешт на два місяці), у суді називає прізвище того, хто вбив дівчину. Каже, що тієї ночі бачив на автобусній зупинці компанію захмелілих молодиків, які запропонували випити і йому. Саме вони й почали чіплятися до дівчини, яка саме проходила повз.

Проте наразі журналісти прізвища не озвучують – потрібно зібрати беззаперечні докази.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #вишнівець, #гнатюк, #ірина мукоїда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: