Мешканець Тернопільщини добровільно поповнив рахунок афериста майже на 33000 гривень

Опубліковано:
23 Січня, 2018

21 січня до Збаразького відділення поліції звернувся 45-річний мешканець села Старий Збараж. Чоловік повідомив, що потрапив на гачок аферистів, – пише За Збручем.

Як розповів, сам потерпілий, до нього зателефонував невідомий чоловік, який представився співробітником служби безпеки банку. Аферист повідомив, що кошти краянина в небезпеці, оскільки зловмисники намагалися їх зняти.

Читайте також

Шахраї «розвели» тернполянина на 11 тисяч гривень
В Тернополі знову активізувались телефонні шахраї

Пройдисвіт запевнив жителя краю, що гроші можна вберегти, але для цього йому необхідно перерахувати готівку на інший активний рахунок, який спеціально створили для нього.

Потерпілий за підказками псевдопрацівника зняв готівку в банкотамі, а потім за допомогою терміналу поклав 32 500 гривень на невідомий рахунок. Лише наступного дня до краянина повернувся здоровий глузд: чоловік збагнув, що не знає ні номера рахунку, ані кодів доступу до нього. Довелося повідомити поліцейських, що став жертвою афери.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 частини Кримінального кодексу України, повідомили у відділі комунікації поліції  Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: