Під час фестивалю «Файне Місто» збільшать кількість вагонів у потягах, які курсуватимуть через Тернопіль

Опубліковано:
2 Січня, 2018

У період проведення фестивалю «Файне Місто», збільшать кількість вагонів у потягах, які курсуватимуть через Тернопіль, адже більшість учасників цього розважального заходу (у 2017 році їх було близько 16 тисяч), добираються саме залізничним транспортом. Про це йшлося під час зустрічі директора з пасажирських перевезень і сервісу ПАТ «Укрзалізниця» Ігоря Романківа та одного з співзасновників фестивалю Максима Черкашина. Також домовилися про підготовку залізничного вокзалу до прийому гостей.

Читайте також

Тернопільський музичний фестиваль «Файне місто» відзначили в Одесі
Фестиваль «Файне місто» таки буде в Тернополі! Вже відома дата

Зокрема, Ігор Романків зазначив, що пропонує з різних міст організувати групи людей, які бажають їхати на фестиваль і для них виділять додаткові вагони. Крім того, директор з пасажирських перевезень і сервісу ПАТ «Укрзалізниця» додав, що спілкуючись з  начальником вокзалу “Тернопіль” дізнався, що під час проведення фестивалю «Файне Місто» на Тернопільщині, не вистачало місць у камері схову, цю проблему також планують вирішити.

Максим Черкашин додав, що на «Файне Місто» приїжджають гості не лише з різних куточків України, а і з зарубіжжя, тому важливо не лише на хорошому рівні провести сам захід, а й сприяти тому, щоб люди могли комфортно доїхати. Для того організатори фестивалю  і звернулися до «Укрзалізниці» та отримали підтримку.

null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вагон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потяг, #тернопіль, #тернопільські новини, #файне місто, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: