Тернопільський музичний фестиваль «Файне місто» відзначили в Одесі

13.12.2017 11:13   Джерело: Громадський простір
Опубліковано : Новини Тернопілля

У суботу 9-го грудня відбувся фінал конкурсу у сфері соціальних проектів і інновацій Social Project Awards. Загалом на конкурс було подано близько 500 проектів. До фінальної частини, шляхом голосування в соціальних мережах та експертного відбору, було допущено по 10 проектів у 10-ти номінаціях, - пише Громадський простір

Фіналістом конкурсу у номінації “Культура” було обрано міжнародний музичний фестиваль “ФАЙНЕ МІСТО”. Партнери конкурсу, краудфандингова платформа “Na Starte” відзначила Фестиваль спеціальним призом – Сертифікатом на запуск краудфандингової кампанії для проекту та додатковою фінансовою підтримкою у розмірі 20 000 грн.

За словами представників краудфандингової платформи “Na Starte”: “Завдання платформи Na-Starte — допомогти українцям втілити в життя найсміливіші ідеї. Ми об’єднуємо навколо себе спільноту митців, інженерів, вигадників, активістів, мрійників, разом з якими створюємо нову країну. Кожен проект на платформі — це внесок у наше спільне майбутнє: якими будуть наші міста та будинки, які фільми ми дивитимемось, яку музику слухатимемо, які книжки читатимемо, які цінності будемо виховувати в собі.”

25276699_917136831772796_1775110291_nМіжнародний музичний фестиваль “ФАЙНЕ МІСТО” на заході представляв його співзасновник Максим Черкашиніз дружиною Юлією Нецько. “ФАЙНЕ МІСТО був обраний з поміж 500 насправді достойних і якісних проектів. Це ще одне підтвердження того, що наша Команда рухається у вірному напрямку. Спілкуючись з керівниками інших проектів був трішки здивований, що про Файне не лише знають, але й особисто були нашими гостями у різні роки. Учасники ділились приємними спогадами та цікавими історіями, які трапились з ними на фестивалі.. Саме такі заходи демонструють гостинність тернополян та створюють регіону позитивний образ.” – ділиться своїми враженнями пан Черкашин.

Social Project Awards – перша премія в сфері соціальних проектів України, яка проходить під девізом “Кращим проектам — визнання і нагорода, зростаючим — підтримка і натхнення, всім бажаючим — майданчик для обміну досвідом, знайомств та пошуку однодумців!”

Конкурс у сфері соціальних проектів і соціальних інновацій, основна мета якого популяризувати соціальні проекти і талановитих громадських діячів, які формують майбутнє країни. Як перший і єдиний конкурс подібного роду Social Project Awards спрямований на визнання внеску громадських діячів у розвиток громадянського суспільства України та сприяння підйому соціальних проектів в країні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Громадський простір  

Коментарі