Трапилось це ще на початку липня. У жителя Підволочиського району невідомий викрав півтори тисячі гривень, мобільний телефон, електробритву та ноутбук.

Читайте також

Затримано ймовірного злочинця, який пограбував і побив господаря у власному домі
Чоловік викрав сейф з чужого помешкання і рубав його сокирою, щоб дістати звідти гроші

Потерпілий зайшов пообідати в заклад громадського харчування неподалік автовокзалу. Крім їжі, заомвив і спиртне.  А щоб не було сумно, розділити з ним трапезу запросив чоловіка, який сидів неподалік. Познайомились та продавжили випивати. Новий товариш помітивши, що співрозмовник захмелів, взяв його речі та почав тікати.

Житель Підволочищини догнав злодія, але грабіжнику все-таки вдалося вирватися. Злодієм виявився раніше судимий житель Гусятинського району. Наразі грабіжник перебуває в СІЗО Хмельницького. Після вчиненого злочину на території нашої області, він поїхав у сусідню. Там його затримали при спробі крадіжки з авто. Дії зловмисника кваліфікували відповідно до статті 186 частина 2 ККУ – грабіж, поєднаний з насильством. Триває слідство.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #кримінал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: