Затримано ймовірного злочинця, який пограбував і побив господаря у власному домі

Опубліковано:
3 Серпня, 2017

1 серпня патрульні отримали виклик з повідомленням, що по вул. Головацького невідома особа потрапила в помешкання, звідки викрала цінні речі і побила власника квартири. Постраждалий одразу звернувся у поліцію. – повідомляє Патрульна поліція Тернополя.

Читайте також

Погоня за нетверезим водієм у Тернополі
У Тернополі патрульні зупинили автомобіль нетверезого водія з холодною зброєю
Через недопалок на автовокзалі у Тернополі побилися чоловіки

Після крадіжки та побиття, постраждалому вдалося викликати поліцю, сталося це близько 23 години. Зловмисник потрапив у квартиру і викрав телевізор, мікрохвильову піч, два мобільних телефони та кабель. Окрім цього, злодій побив власника квартири.

злодій, крадіжка

Затримано ймовірного злодія. Фото:Патрульна поліція Тернополя

На місце одразу приїхала швидка допомога і встановила діагноз – закрита травма носа, ЗЧМТ, струс головного мозку та алкогольне сп’яніння.

Викрадений телевізор із квартири. Фото:Патрульна поліція Тернополя

Працівникам патрульної поліції вдалося одразу знайти ймовірного злодія на вулиці Оболоня, який мав при собі телевізор та мобільні телефони. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Дану особу доставили до відділку поліції. Відкрито кримінальне провадження за ст.186 ч.3 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому).  

До слова, у Тернополі чоловік викрав сейф і рубав його сокирою, щоб дістати звідти гроші.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злодій, #злочин, #крадіжка, #кримінал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патрульні, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: