Через недопалок на автовокзалі у Тернополі побилися чоловіки

Опубліковано:
31 Липня, 2017

Два кримінальних провадження за фактами нанесення умисних легких тілесних ушкоджень слідчі Тернопільського відділу поліції розпочали за зустрічними заявами 30-річного жителя села Великі Бірки та 48-річного тернополянина

Конфлікт та бійку спровокувала кинута молодшим з опонентів недопалена цигарка, – повідомляє ТернопільНаживо.

Читайте також

Перші кандидати до лав патрульної поліції здають нормативи фізичної підготовки

Як встановили поліцейські, житель Великих Бірок сидів у припаркованій автівці поблизу автовокзалу. З салону – під ноги жінці, що стояла неподалік, полетів недопалок. Остання зробила зауваження чоловікові. З цього й почався конфлікт. На крики відреагував 48-річний тернополянин. Між чоловіками зав’язалася бійка.  Хто кого вдарив першим – слідство з’ясує, адже обидві сторони дають протилежні покази.

30-річний бірківчанин після випадку звернувся до травмпункту, де попередньо йому було діагностовано закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забої. Тернополянин за допомогою медиків не звертався. Обом видано направлення на проходження судово-медичної експертизи.

Триває розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за частиною першою статті 125 КК.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #великі бірки, #недопалок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #цигарка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: