Міський голова Почаєва знову діє в інтересах «русского мира»?

Опубліковано:
16 Лютого, 2022

В той час, коли громади Кременеччини (Кременецька, Шумська, Вишнівецька та Борсуківська ОТГ) прагнуть до єдності та консолідації ресурсів і можливостей для збереження суверенної і незалежної, демократичної, соціальної та правової України, якими втілюються конкретні заходи щодо підтримки новоствореної бригади територіальної оборони (громадами виділено фінансування по 80-100 тисяч гривень), які функціонуватимуть на постійній основі в Кременецькому районі.

Міський голова Почаївської ОТГ – Василь Бойко, який неодноразово показував свою лояльність РПЦ та монахам Почаївської Лаври, відмовився надати фінансову допомогу новоствореному територіальному батальйону, посилаючись на відсутність коштів в місцевому бюджеті (хоча з інсайдерських джерел відомо, що перевиконання бюджету Почаївської ОТГ складає понад 2 мільйони гривень). З його слів, є необхідність приділити увагу більш нагальним «проблемам» громади. Що мав на увазі під більш нагальними «проблемами» на фоні загострення можливої військової ескалації з боку країни-агресора  міський очільник не зазначив.   Водночас, Василь Бойко не коментує своєї позиції щодо сприянння діяльності Почаївської Лаври УПЦ МП

А чи можливо, що голова Почаївської ОТГ Василь Бойко приймає рішення виключно в інтересах ченців УПЦ МП та є слухняним знаряддям у їх руках?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #консолідація ресурсів, #конфлікт, #мер Почаєва, #русский мир, #УПЦ МП
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: