У Тернопільському обласному художньому музеї відкрили виставку «Зимова феєрія»

18.01.2022 13:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Тернопільському обласному художньому музеї відкрили виставку «Зимова феєрія». В експозиції — 29 живописних і графічних картин із фондів музею.

Читайте також

До річниці дня народження Богдана Лепкого, у його рідному селі на Тернопільщині відкрили виставку
Колекція давньоруських перснів зберігається у Тернопільському музеї
На Тернопільщині презентували унікальні виставки

На картинах, які увійшли до виставки - краєвиди Тернополя, України, Європи, а також — сцени Різдва, вертепи, колядники. Це роботи художників Сергія Григор’єва, Альбіна Гавдзинського, Елаїди Нейман, Людмили Христинич-Папаянідіс, Івана Марчука, Діонізія Шолдри та Ігоря Дороша. Про це розповіла провідний науковий співробітниця музею Наталя Піщев. 

«Усе це роботи на зимову тематику. Досить колоритною та стильною є картина молодої авторки з Тернополя Олесі Гудими «Щасливого Різдва». Вперше представлено для огляду твір невідомого голландського художника «Зимовий сонячний день». Роботи вражають неймовірним розмаїттям форм, барв і створюють загальний позитивний настрій», - каже Наталя Піщев.

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі