Поліція затримала 42-річного шумчанина, який з сокирою вдерся до 84-річної бабусі і пограбував її

Опубліковано:
23 Грудня, 2021

Зловмисник ввечері увірвався до будинку 84-річної жительки Кременецького району та, погрожуючи їй сокирою, відібрав усі заощадження. Поліцейські встановили особу нападника та затримали його відповідно до статті 208 КПК.

Читайте також

Дев’ятнадцятирічний молодик з Теребовлі бив і грабував жінок у Тернополі
Тернопільська поліція встановила особу молодика, який на залізничному вокзалі пограбував жителя сусідньої області
«Погрожував та вимагав гроші у жінок»: у Тернополі впіймали грабіжника

До співробітників Кременецького районного відділу поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл Шумської міської громади про те, що близько 22-ї години до помешкання її матері проник  невідомий чоловік та забрав у неї  гроші. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що потерпіла, 84-річна жінка, проживає в будинку сама. Зловмисник  потрапив досередини, відваживши металопластикове вікно. Погрожуючи пенсіонерці сокирою,  відібрав у неї  2 700 гривень та втік.

Слідчі та експерти-криміналісти провели детальний огляд місця події і  вилучили сліди злочину, а співробітники карного розшуку районного відділу поліції спільно з колегами з обласного управління    розпочали пошуки розбійника.

 У ході оперативних заходів оперативники затримали зловмисника впродовж доби. Ним виявився неодноразово судимий 42-річний житель Шумської громади. У нього виявлено знаряддя злочину та інші речові докази, які вказують на його причетність  до нападу.

Фігуранту оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187  (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Також суд обрав йому запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою без права внесення застави. За вчинене йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пограбування, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: