Тернопільська поліція встановила особу молодика, який на залізничному вокзалі пограбував жителя сусідньої області

03.11.2021 14:14   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Оперативники встановили зловмисника, котрий на залізничному вокзалі пограбував жителя Львівщини.

Лиходій під час конфлікту забрав у потерпілого смартфон, а згодом скористався встановленим банківським додатком й перечислив з чужого рахунку на картку своєї співжительки сім тисяч гривень.

Читайте також

31-річній жительці Тернопільського району загрожує до восьми років позбавлення волі за шахрайства
На Тернопільщині ДБР викрило посадовців, які встановили лісгоспам «таксу» на роботу (ВІДЕО)
«Відмазувала» від армії за 1500 доларів: на Тернопіллі викрили заввідділенням райлікарні

Потерпілий – житель міста Золочів Львівської області. На залізничному вокзалі у Тернополі у нього виник конфлікт з невідомим чоловіком. Під час штовханини у львів’янина випав мобільний. Зловмисник забрав чужу річ і втік. Згодом з’ясувалося, що з картки потерпілого зникло ще й сім тисяч гривень, які були перераховані на іншу картку через банківський додаток, встановлений на викраденому смартфоні.

У ході оперативних заходів співробітники карного розшуку Тернопільського районного управління поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився житель обласного центру, 2002 року народження.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу. Зловмисникові загрожує до чотирьох років позбавлення волі, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі