Колишню депутатку Тернопільської міськради притягнуто до адміністративної відповідальності

Опубліковано:
11 Листопада, 2021

Тернопільським апеляційним судом залишено без змін постанову Тернопільського міськрайонного суду, якою визнано винною та притягнуто до адміністративної відповідальності колишню депутатку Тернопільської міської ради за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією (ч. 1 ст. 172-6 КУпАП).

Читайте також

Підробили документи й продали чужі земельні ділянки
На Тернопільщині померло немовля: до відповідальності притягнуть лікаря-акушера
Водій, що у стані алкогольного сп’яніння збив восьмилітню дитину й залишив її у небезпеці, таки відсидить за ґратами 8 років
Ексдепутатка органу місцевого самоврядування без поважних причин не подала своєчасно на офіційний сайт Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування після припинення діяльності.
За принципової позиції прокурора Тернопільської окружної прокуратури та галузевого відділу обласної прокуратури на винну особу накладено стягнення у вигляді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Рішення суду набрало законної сили та оскарженню не підлягає, інформує Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: