Триває відновлення автошляху Т-20-16 Бучач – Товсте

Опубліковано:
13 Жовтня, 2021
У рамках програми Президента «Велике будівництво» триває відновлення автошляху Т-20-16 Бучач – Товсте. Роботи розпочалися у вересні, зазначають в Службі автомобільних доріг Тернопільської області.

Читайте також

З’єднуємо Тернопіль та Смиківці тротуаром і велодоріжкою
У компанії «БМбуд» розповіли про роботу на дорогах області впродовж літа
На маршруті Тернопіль – Бережани відкрито проїзд шістьма штучними спорудами


 
Підрядна організація рухається з двох сторін: від Трибухівців до Язловця та від Товстого до Поділля. Сьогодні на обидвох відрізках укріплено основу та влаштовано вирівнюючий шар покриття. Стартувало укладання фінішного шару зі ЩМА. Загальна протяжність ділянок, де влаштовано нове покриття, становить 10 км. У місцях, де ширина дороги не відповідала нормативам, її розширено.
 
Об’єкт є перехідним, ремонт дороги Т-20-16 буде продовжено на усій протяжності дороги у 2022 році (між Поділлям та Язловцем).
 
Крім того, у межах населених пунктів буде влаштовано зовнішнє освітлення, пішохідні доріжки. Штучні споруди у складі дороги теж відремонтують, встановлять бар’єрне огородження, нові автопавільйони, дорожні знаки. На фінішний шар покриття нанесуть розмітку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ремонт доріг, #ТОДА
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: