З’єднуємо Тернопіль та Смиківці тротуаром і велодоріжкою

Опубліковано:
7 Вересня, 2021
Інфраструктура – не менш важливий компонент доріг, ніж якісне покриття. З 2020 року усі проєкти поточного середнього ремонту, котрі проводяться на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, включають її облаштування. У населених пунктах облаштовують тротуари, зовнішнє освітлення, автопавільйони.
 
На жаль, такі роботи не фінансувалися під час проведення ремонтів у 2016-2019 роках. До прикладу, ділянка траси М-30 Стрий – Ізварине (колишня М-12) від Тернополя до Підволочиська була відремонтована у 2018 році. У цьому році в рамках експлуатаційного утримання облаштовуємо інфраструктуру у населених пунктах на ділянці.

Читайте також

Тернополяни просять відновити велосипедну доріжку до Смиківців
«Розпочали реконструкцію, але не знають чи закінчать»: у Тернополі ремонтують Гаївський міст
 
Обласний центр та перше село на шляху до Хмельницької області, Смиківці, з’єднуємо тротуаром та велодоріжкою. Близько 3 кілометрів облаштовуємо бруківкою. Від траси М-30 тротуар та велодоріжка відділені узбіччям, невдовзі там буде встановлено огородження. Також проводиться підготовка до встановлення зовнішнього освітлення.
 
У решті населених пунктів за маршрутом Тернопіль – Підволочиськ будуть влаштовані пішохідні доріжки і освітлення. На усій протяжності дороги М-30 осьова розмітка та пішохідні переходи будуть нанесені «холодним пластиком». Влаштуємо вздовж дороги і металеве бар’єрне огородження.
 
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт доріг, #Служба автомобільних доріг, #смиківці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: