Близько 50 км дороги М-30 Стрий – Ізварине вже з розміткою

Опубліковано:
6 Жовтня, 2021
Ремонт 66,3 км Дороги Єдності на території Тернопільської області впевнено просувається до завершення. На близько 50 кілометрах вже нанесено дорожню розмітку. Використовується технологія «холодного пластику». Така розмітка служить щонайменше 3 роки.
 
Також завершується влаштування металевого бар’єрного огородження на ремонтованих ділянках траси М-30 та влаштування пішохідних доріжок у населених пунктах.
 
Нагадуємо, що на 64,1 км автошляху вже укладено фінішний шар покриття. Це ділянки з Тернополя до Бережан та з Бережан до межі області. Капітально ремонтовані 2,2 км у межах міста Бережани – з влаштованим шаром основи.

Читайте також

З’єднуємо Тернопіль та Смиківці тротуаром і велодоріжкою
У компанії «БМбуд» розповіли про роботу на дорогах області впродовж літа
На маршруті Тернопіль – Бережани відкрито проїзд шістьма штучними спорудами
 
Крім ремонту покриття лагодимо 13 штучних споруд у складі дороги. 8 мостами вже відкрито проїзд. Нещодавно забетонували останні 3 мости (у Бережанах та Підвисокому).
 
Загальна протяжність дороги М-12 в області становить 106,3 км (за винятком відрізку на балансі Тернопільської міської ради). Її частину від міста Тернопіль до межі з Хмельницькою областю та 1,2 км в межах м.Бережани було відремонтовано у 2018 році.
 
У 2021 році відновимо решту протяжності, аби Дорога Єдності М-30 Стрий – Ізварине на Тернопільщині була повністю комфортною та безпечною. Ця дорога є головним об’єктом Великого будівництва 2021 в Тернопільській області.
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велике будівництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт доріг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: