Біля Тернополя облаштували найбільшу в області гарбузову фотозону та оголосили конкурс

Опубліковано:
30 Вересня, 2021

У селі Острів Великоберезовицької громади на вулиці Промислова, 1 родина Івана та Тетяни Чайківських облаштувала осінню фотозону. Для цього використали понад 15 тонн гарбузів.

Тепер кожен охочий може щодня з 11:00 до 18:00 приїхати на локацію та отримати хороший настрій та красиві світлини. Щоб скористатись фотозоною, потрібно лише відсканувати QR-код та підписатись на сторінку @i.chaykivskyy в Instagram.

Читайте також

За ініціативи Івана Чайківського Кабмін виділив 20 мільйонів гривень на вирішення проблем Зборівського виборчого округу
Іван Чайківський: «Ділами любімо Україну свою!»
Біля однієї з тернопільських шкіл з’явилася оригінальна фотозона

– Розфарбуйте свою осінь гарбузовими кольорами. Гарбуз передає різнобарв’я та весь колорит цієї пори року, він є невід’ємним атрибутом фотозйомок в осінню пору. Разом з дружиною Тетяною запрошуємо Вас усіх на локацію, де ви зможете з своїми рідними, друзями, дітками не тільки зробити осінню фотосесію, а й просто гарно провести час. Одягайтесь по-осінньому, беріть з собою каву та з радістю і веселим настроєм завітайте, – поділився Іван Чайківський.

До слова, в Instagram також оголосили конкурс на найбільший гарбуз Тернопільщини. Виконавши прості правила, переможець отримає 3000 грн. Щоб дізнатися деталі – заходьте на інстаграм-сторінку Івана Чайківського.

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велика березовиця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фотозона, #чайківський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: