За ініціативи Івана Чайківського Кабмін виділив 20 мільйонів гривень на вирішення проблем Зборівського виборчого округу

10.09.2021 12:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

24 об’єкти соціально-економічного призначення громад виборчого округу №165(центр – місто Зборів) увійшли до двох постанов Кабінету Міністрів, якими розподілено кошти на соціально-економічний розвиток регіонів України. Загальний кошторис ремонтних робіт, що профінансуються з державного бюджету складає 20 мільйонів гривень.

Читайте також

На Тернопільщині знайшли старовинні надгробки єврейського кладовища
За наполяганням нардепа Чайківського, в область надійде 35 млн грн для постраждалих від повені
Активісти в Тернополі оригінально вітали з Днем Конституції (Фото)

Народний депутат Іван Чайківський переконаний,  що увага повинна бути привернута до великих і малих проблем, бо кожна стосується людського життя. Політик активно працює у виборчому окрузі, цікавиться справами краян, вникає у їхні проблеми, оперативно реагує на запити виборців і постійно контролює об’єкти, які, за його безпосереднього сприяння, цьогоріч фінансуватимуть коштами субвенції соціально-економічного розвитку.

«Справжній патріот має бути добрим господарем, піклуватися про економічний і господарський розвиток громад та ділами доводити свою ефективність для виборців», - каже Іван Чайківський

 У Настасові постане культурний центр

Свого часу у центрі Настасова з ініціативи народного депутата вдалося зберегти дві традиційні українські хати початку ХХ століття та ще одну давню будівлю, в якій діятиме музей села. Земельну ділянку разом із нерухомістю навесні передали Великоберезовицькій громаді. Тепер же поряд створять культурно-відпочинкову зону з фонтаном, зручними лавочками та майданчиком для дітей.

Як зазначив Іван Чайківський: «Зробив усе можливе, аби із субвенції соціально-економічного розвитку виділити орієнтовно 3,5 мільйона гривень на облаштування культурного центру Настасова, щоби люди, йдучи до церкви, чи матері з маленькими дітьми мали відпочинок у затишку».

У Буцневі перекрили довоєнну школу

За сприяння Івана Чайківського на школі у селі Буцнів Великоберезовицької громади замінили дах. Вона збудована ще у довоєнному 1939-му році і відтоді даху ніхто не ремонтував. Конструкція прогнила, перебувала у плачевному стані, тож виникла нагальна потреба повністю відновити її.

На контролі  –  приймальне відділення  Бережанської лікарні

Серед інших важливих справ, які розв’язує і контролює народний депутат України Іван Чайківський, є й місцеві заклади охорони здоров’я. Наприклад, він постійно тримає в полі зору будівництво приймально-діагностичного відділення Бережанської центральної лікарні.

Споруджують об’єкт за кошти фонду соціально-економічного розвитку і співфінансування Тернопільської обласної ради та Бережанської громади. Зокрема, з ініціативи Івана Чайківського з державного бюджету виділено понад 3,2 мільйони гривень.

У спортзалі замінюють підлогу

За сприяння Івана Чайківського у Козівській школі №2 за кошти соціально-економічного розвитку замінюють підлогу у спортзалі. Донедавна, внаслідок жахливого стану покриття, дітям там займатися  було некомфортно і навіть небезпечно.

Оновлять абмулаторію

У Білецькій громаді за кошти фонду соцеконому оновлять амбулаторію загальної практики-сімейної медицини у селі Ігровиця. З фонду соціального розвитку на цей об’єкт виділили 100 тисяч гривень. Ще 50 тисяч додала громада.

null
Ремонт дороги у Мар'янівці Великоберезовицької громади: Іван Чайківський спілкується із шляховиками
 
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі