Пивоварня «Опілля» подбала про яскравий відпочинок тернополян на День міста

Опубліковано:
27 Серпня, 2021

Корпорація «Опілля» — генеральний партнер святкування Дня міста Тернополя. Пивоварня посприяла в організації низки цікавих культурних, спортивних і розважальних заходів, аби день народження файного міста запам’ятався і його мешканцям, і гостям.

За підтримки «Опілля» на Тернопільському ставі проведуть Чемпіонат світу з водно – моторного спорту «HYDRO GP Ternopil». У змаганнях візьмуть участь спортсмени з 15-ти країн — Німеччини, Австрії, Словаччини, Естонії, Болгарії, Латвії, Італії, Угорщини, Польщі, США, Швеції та інших. У п’ятницю, 27 серпня, учасники реєструватимуться, перевірятимуть човни і тренуватимуться. Змагання відбуватимуться впродовж вихідних, 28 та 29 серпня.

Завершиться Чемпіонат світу з водно – моторного спорту «HYDRO GP Ternopil» церемонією нагородження призерів. У рамках спортивного дійства також встановлять зірку чемпіона світу 2019 року, представника Італії Клаудіо Фанзіні.

 

Читайте також

Теребовлі, що на Тернопільщині День міста цього року провели по особливому (Фото, Відео)
На полі одночасно дорослі та діти: «Опілля» підтримало унікальні змагання з тач-регбі у Тернополі
«Опілля» бере участь в «Українській народній премії»

«Опілля» запрошує всіх охочих повболівати за учасників змагальних заїздів і підтримати спортсменів у запеклій боротьбі за перемогу.

Окрім цього, у місті відбудуться інші цікаві дійства. У суботу, 28 серпня, на Театральному майдані відбудуться Всеукраїнські змагання з баскетболу серед дорослих. Того ж дня поблизу відпочинкової зони «Циганка» проведуть Чемпіонат міста з вітрильного спорту. На вулиці Гетьмана Петра Сагайдачного новими іменами поповнять Алею зірок.

У парку імені Тараса Шевченка 28 серпня всіх охочих запрошують на фестиваль «Не святі горшки ліплять», а на Набережній Тернопільського ставу лунатиме святковий концерт до Дня міста за участю гуртів «Хвилі», «Мотор’ролла», «Мазепа», «Hanky_X_Dory».

Святкуватимуть День міста і у парку Національного відродження. Там 28 серпня, серед іншого, відбудеться свято меду, концерт народного артиста Віктора Павліка та феєричне шоу театру вогню від «Semargl».

Корпорація «Опілля» бажає усім тернополянам і гостям міста насиченого та яскравого відпочинку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день міста, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: