На полі одночасно дорослі та діти: «Опілля» підтримало унікальні змагання з тач-регбі у Тернополі

Опубліковано:
18 Червня, 2020

В регбі грають усі: дорослі і малі. Нещодавно відбувся перший Кубок Тернополя з тач-регбі.

Одним із стереотипів є те що регбі це травматичний вид спорту, насправді це не так. Головними особливостями тач-регбі є легкість опановування, мінімальні вимоги до екіпірування й можливість грати без ризику отримати травму. Як правило у грі беруть участь дві команди по 6 гравців на полі (іноді 7). У тач-регбі можуть грати гравці будь-якої статі та віку — від школярів до пенсіонерів. Змішана версія гри, в якій на полі одночасно перебувають як чоловіки так і жінки.

null

 

null

– Ми грали два тайми по десять хвилин, – каже граючий тренер команди “Терен” Володимир Крутовський. – Особливість тач-регбі це те, що тут немає захватів та кидків. Це зовсім не травматичний вид регбі. Щоб відібрати м’яч у суперника достатньо лише його доторкнутися. Ця особливість дозволяє грати у тач-регбі чоловікам, жінкам та дітям одночасно.

null

За першість у кубку з тач-регбі змагались 4 команди: Регбійний клуб “Терен”, “Вар’яти”, “ТНЕУ” та “Опілля. Гравці розповіли, що готувались до цього турніру відповідально. Тренувались регулярно, і це дає свої результати. Більше того, тернопільські команди є призерами всеукраїнських змагань.

У суперечці чотирьох команд, першість вибороли найдосвідченіші – гравці РК “Терен”. Команда “ТНЕУ” посіла друге місце, а “Опілля” – третє. Четвірку замкнули «Вар’яти».

null

А освіжитися після насиченої гри тернопільські регбісти могли продукцією від корпорації «Опілля».

– Від «Опілля» маємо постійну допомогу. Часто це фінансова допомога, а також і продукція, сувеніри і подарункові набори. Вдячні їм що підтримують розвиток регбі на Тернопільщині. Насамперед завдяки допомозі, яка надходить від небайдужих партнерів, вдається популяризувати та розвивати регбі у нашому місті й регіоні. – розповів регбіст «Терену» Ігор Білокопитий.

Гравець також зазначив, що «Опілля», завдяки постійній підтримці, вносить вагому лепту в здобуття перемоги тернопільських регбістів на сильніших змаганнях.

null

 

null

Захопливі змагання припали до душі директору з маркетингу Корпорації «Опілля» Володимиру Гомівці, якого цей вид спорту надихає своєю динамічністю:

 — Такий цікавий турнір не може не привернути увагу. Особливо коли спостерігати, як гравці доходять до середини поля, витримуючи натиск суперників. За лічені хвилини м’яч вже встигає побувати у стількох руках. Щоби займатися таким спортом, треба бути доволі спритним та сильним. Вважаю, варто розвивати в нас цей вид спорту, який допомагає підтримувати спортсменів у чудовій фізичній формі та здоровому тілі. Підприємство «Опілля» неодноразово допомагало тернопільським регбістам та робитиме це й надалі.

Тарас Опільський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #регбі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: