Телеведуча Яніна Соколова поспілкувалася з нардепом з Тернополя про закулісся Верховної Ради

Опубліковано:
5 Грудня, 2020

Новоспечений народний депутат від «Голосу» Андрій Шараскін став гостем передачі «Рандеву» з Яніною Соколовою. Під час відвертої розмови тернополянин розповів, як змінилося його життя після потрапляння до парламенту. Учасник війни на Донбасі отримав мандат після того, як Святослав Вакарчук склав повноваження народного депутата.

Під час спілкування з Яніною Соколовою Шараскін, серед іншого, поділився враженнями про народних обранців, те, якими вони є поза прицілами телекамер. Зокрема Андрій Шараскін зауважив, що майже 98 відсотків того, що відбувається під куполом Верховної Ради — для телевізора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіборг з Тернополя обурений незаконною екстрадицією побратима до Молдови (Відео)

Окрім цього, у «Рандеву» депутат від «Голосу» окреслив завдання, котрі втілюватиме у Верховній Раді. Так, Шараскін зазначив, що дбатиме про національну безпеку та оборону, утверджуватиме традиційні християнські цінності та намагатиметься втілити анонсовані антиолігархічні законопроекти.

Нагадаємо, тернополянин Андрій Шараскін не вперше став учасником «Рандеву» з Яніною Соколовою. Два роки тому доброволець, захисник Донецького аеропорту кіборг «Богема» ділився в ефірі думками про війну та армію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій шараскін, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: